16.2 C
İstanbul
Salı, Nisan 30, 2024

Hollanda’da Silahlı Saldırı: 2 Türk Vatandaşı Öldürüldü

Hollanda’da Silahlı Saldırı: 2 Türk Vatandaşı Öldürüldü


Hollanda’da bir Türk gazeteci ve kardeşi McDonald’s restoranında silahlı saldırıda öldürüldü!

Hollanda’nın Zwolle kentinde bir McDonald’s restoranına giren silahlı kişi, o esnada restoranda yemek yiyen 2 Türkü öldürüp kaçtı.

Akşam saatlerinde Zwolle’nın kuzeyinde bir McDonald’s restoranına giren kişi, o esnada restoranda bulunan Ali Torunlar ve gazeteci Hüseyin Torunlar’a ateş açtı. Olayda iki kardeş can verdi. Saldırgan olay sonrası koşarak restorandan kaçtı.

RTV Ost kanalına konuşan bazı görgü tanıkları, McDonald’s restoranına giren kişinin, restoranda yemek yiyen iki erkeğe ateş açtığını aktardı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre; olay anında restoranda bulunan vatandaşlar büyük panik halinde dışarı kaçmaya çalıştı. RTV Oost olay anında restoranda aralarında çocuklarında bulunduğu birçok kişinin bulunduğunu duyurdu.

Olay yerine intikal eden polis ekipleri restoran çalışanlarını güvenli bir yere naklederek olayla ilgili soruşturma başlattı.

Overijssel polisinden akşam saatlerinde yapılan açıklamada, olayda bizzat görgü tanığı olan ve panikle bölgeden kaçan vatandaşların polisle irtibata geçmesi çağrısında bulunuldu.


Sonhaber

ilgili haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

33,559BeğenenlerBeğen
3,633TakipçilerTakip Et
2,875TakipçilerTakip Et
2,124TakipçilerTakip Et
7,002AboneAbone Ol
- Advertisement -

Son Haberler